Gabriela Mara, președinta PSD Belgia, în Maramureș

Astăzi, la conferința organizată la sediul Partidului Social Democrat Maramureș, a fost prezentă și Gabriela Mara, președinta organizației PSD Belgia. Senatorul Liviu Marian Pop, alături de colegii săi salută vizita domniei sale, precum și a doamnei Doris Uglar, președinta Asociației Mara – Event. Scopul acestei asociații este de a promova Maramureșul în Belgia.

Parlamentarul a subliniat faptul că, prin extinderea programului ”Prima Casă”, Guvernul Ponta pune un accent deosebit pe tineri. ”Știm cu toții că mare parte a tinerilor și a românilor plecați la muncă în străinătate au luat această decizie având în vedere că aici nu aveau posibilitatea să își cumpere o locuință. Părinții s-au gândit la copiii lor, însă acum transmitem un mesaj clar al Guvernului Ponta. S-a extins programul ”Prima Casă” tocmai pentru a veni în sprijinul acestora. De acum își vor putea ajuta copiii și prin intermediul statului, iar tinerii nu vor mai fi nevoiți să plece din țară, ci vor avea posibilitatea să vină alături de noi pentru a reuși să readucem România acolo unde îi este locul, în rândul țărilor dezvoltate ale Uniunii Europene”, a subliniat Liviu Marian Pop.

Gabriela Mara vine în sprijinul tinerilor care doresc să își găsească un loc de muncă în Belgia. ”Mâine și poimâine, respectiv 11–12 octombrie, între orele 9 și 17, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare vom avea întâlniri cu cei care doresc să muncească în Belgia, dar și cu cei care vor să își continue studiile aici. Le vom sta la dispoziție cu toate informațiile de care maramureșenii au nevoie”, a punctat președinta organizației PSD Belgia.