HelpDesk

Helpdesk-ul pe afaceri europene este un proiect al echipei PSD Belgia dar aflat in subordinea PSD Diaspora. Constituit în mare parte din specialişti în afaceri europene, bazaţi la Bruxelles, grupul nostru de lucru beneficiazã de cunoştinţele şi contactele necesare pentru a putea oferi consilierea necesarã pe subiecte de maxim interes pentru membrii, simpatizanţii şi apropiaţii PSD: politici europene (energie, mediu, transport, sãnãtate etc.), lobby legislativ, comunicare politicã, relaţionare în Bruxelles-ul european.

În cazul în care consideraţi cã vã putem fi de folos privind unul sau mai multe din domeniile enumerate mai sus, vã rugãm sã ne trimiteţi un mesaj cu întrebãrile dumneavoastrã aici. Un membru al echipei noastre vã va raspunde cât de repede posibil (pânã în 7 zile). În comunicarea pe care ne-o trimiteţi, vã rugãm sã furnizaţi coordonatele la care colegii nostri vã vor putea contacta.

Menţionãm cã în cadrul acestui proiect, membrii grupului de lucru desfãşoarã o activitate benevolã, efectuatã în timpul liber, în afara obligaţiilor profesionale ale fiecãruia. Aşadar, echipa noastrã nu are resursele necesare pentru a asista la elaborarea unor proiecte complexe, în special legate de obţinerea fondurilor europene. Toţi cei interesaţi sunt rugaţi sã înţeleagã cã rãspunsurile se vor limita la o consiliere cu scop orientativ.